Криптолотария в 1xBet с Ethereum

Криптолотария в 1xBet с Ethereum

Онлайн казиното 1хBet ви предлага страхотната възможност да участвате в лотарията Fire Lotto. Тя се играе с билети, а за да ги закупите ви е необходим портфейл в Ethereum. Какво е Етериум и как да си направите портфейл: вижте тук: https://transact.cash/bg/cryptocurrency/ethereum/ След като имате такъв отивате на основната страница и избирате вида лотария, която искате да играете. Това ще ви пренасочи към страницата, от която да закупите билетите. Тогава ще имате възможност да изберете с кои числа да участвате. Предлага се и опция за автоматично генериране на случайни числа, която се използва чрез иконата с магическа пръчица. Когато започнете да избирате числата си, на мястото на иконата с магическа пръчица ще се появи такава с кошче. Тази нова икона ви позволява да изчистите числата си, ако искате това.

Разберете повече за лотарията: www.1xbet.com

След като сте доволни от избора си на числа и сте готови да играете, натискате бутона “buy” (купи). Тогава ще ви се даде опция да платите чрез MetaMask или директно чрез Ethereum.

Когато вече сте купили билета си можете да закупите още такива, ако желаете, като няма период на изчакване или лимит на броя закупени билети.

Един час преди изтегляне на определена лотария ще се прекрати приемането на нови лотарийни билети и закупените през това време такива е преминат към следващия рунд на теглене.

След изтеглянето на печелившите числа и определянето на победителя трябва да изминат от 30 секунди до няколко часа, преди автоматично да се прехвърлят печалбите в акаунта на победителя.

Резултатите, както и статистически данни, могат да бъдат видени в секцията “My tickets”.

Тегленията на лотарията се извършват на всеки 24 часа, като под сумата на джакпота на всяка лотария може да се види таймер с обратно броене.

Печелившите числа биват определени от Генератор на случайни числа, който е създаден въз основа на блокчейн технология. След определяне на победителя системата превежда спечелената сума към крипто портфейла, който е бил избран за закупуване на печелившите билети, като организаторът поема разходите за транзакцията на спечелената сума. Определяне на сумата, която получава победителя, се извършва чрез таблицата за изплащане на определената лотария.

Когато тегленето на лотарията се извършва, нейният таймер е спрян, а лотарийното теглене показва известие “Playing”. По време на процеса на теглене имате възможност да натиснете тази лотария и да изберете прозореца “Draw Archive” (Архив на тегленето), което ще ви позволи да видите резултатите от тегленето, веднага след като са налични.

Разберете повече за лотарията: www.1xbet.com

Ethereum | 1xBet | Криптовалути |