Лотарийни системи, които могат да ви доближат до печелившите числа

Лотарийни системи, които могат да ви доближат до печелившите числа

Да спечелят лотарията ЕвроМилиони (на англ. EuroMillions) е мечтата на милиони души, на хора от целия свят, а не просто от Европа. След началото ѝ през 2004 година са продадени милиарди билети и стотици играчи станаха милионери. Със сигурност и вие искате да станете част от тази елитна общност, да станете победители в ЕвроМилиони. Изтеглените числа са билетът ви към богатство.

Както знаете, има лотарийни системи, които ще ви дадат предимство пред противниците ви. Това няма да стане лесно, но определено си заслужава.

 

Определение за лотарийна система

Лотарийната система е подход, основан на определени предположения (подобно на стратегията), който включва математика – статистики, които са изработени специално да доближат страстните играчи до печелившите числа. Лотарийната система е различна от стратегията – тя е един вид подобрена стратегия, която е усъвършенствана за специфична лотария. Различните лотарии са с различни правила, които имат голямо въздействие върху това как трябва да изберете числата.

Лотариите имат различни числови диапазони, различен брой топки, които трябва да бъдат избрани, и т.н. Препоръчителни са персонализираните стратегии, съчетани с опит и всеотдайност.

 

Защо да изберете ЕвроМилиони и лотарийна система?

ЕвроМилиони е най-престижната европейска междуконтинентална лотария. Тя е единствената лотария на територията на Европа, която изплаща толкова високи печалби. Тази лотария е направила повече милионери, отколкото са пръстите на ръцете и краката ви, умножени по 10.

Защо да изберете лотарийна система? Понеже тя ви дава преимуществото, което ви е необходимо, за да имате добри шансове наистина да спечелите джакпота. Тя е създадена не просто за игра, а за спечелване на лотарията. Безсмислено е просто случайно да се избират числата, без никаква идея защо или какво правите.

По-долу са описани четири лотарийни системи, които изглеждат странно, но са доста полезни.

 

Броене на числата в лотарията – подобно на броенето на карти при блекджек

 

Въпреки че тази система не работи точно както броенето на карти при БлекДжек, това определение привлича много играчи. Но как работи това?

Като цяло, просто преглеждате миналите числа и избирате 25-те, които се срещат най-често. Много по-лесно е да изберете 5 числа от общо 25. Помнете, важно е да се играе с множество числови комбинации.

Тази система свежда лотарията ЕвроМилиони до лотария с 25 числа. Звучи по-лесно, нали? Късметът все пак е важен, но поне трябва да работите с 25-те най-често срещани числа. Дори ако не спечелите джакпота сега, имате по-висок шанс да спечелите някоя от вторичните печалби. Тази лотарийна система обикновено води до спечелване на няколко вторични награди, понеже числата от този 25-числов диапазон са събрани заедно. Съставете си списък от най-често срещаните числа и следвайте интуицията си.

Ако имате някакви знания по кодиране, лесно можете да създадете софтуер, който ще извърши това автоматично, но все пак трябва да въвеждате числата самостоятелно.

 

Поддържайте балансиран сбор от лотарийни числа

Основният принцип на лотарията е че всяка числова комбинация има еднакви шансове да бъде изтеглена. Но има начини да се елиминират слабо вероятните числови комбинации, като поредици.

Въпреки че това може да се въведе в компютърен софтуер, не си струва усилията. Лесно е. Лотарийните комбинации трябва да отговарят на условията, поставени от задължителния баланс.

Всяка лотария има среден сбор от всички лотарийни числа, които са били изтеглени. Например ЕвроМилиони има числов диапазон от 1 до 50 и допълнително множество числа от 1 до 12. Основното теглене – от 1 до 50 – трябва да има среден сбор от числа, който е между 130 и 140. Редовно трябва да проверявате тази средно аритметична стойност, понеже с времето тя се променя. Ако е значително по-висока, променете едно или две числа. Ако е по-ниска, очевидно се фокусирате върху по-ниските числа. Помнете, това работи и с други лотарии. Прегледайте миналите резултати, съберете числата и вижте каква е средно аритметичната стойност.

 

Лотарийни колела – вероятно най-добрата лотарийна система за ЕвроМилиони

Лотарийните Колела за пръв път се появяват през 70-те години на 20-ти век. Те се базират на математически пермутации. Тази лотарийна система изисква някакви знания по комбинаторика и пермутации. Числата в лотарията ЕвроМилиони са перфектни за Лотарийните Колела. Това е усъвършенствана лотарийна система, която гарантира награди – може би не самия джакпот, но поне вторични награди. Но ще трябва да си купите доста лотарийни билети, за да може тази система да ви върши работа. Някои лотарии предлагат софтуера си на играчите. За нещастие, ЕвроМилиони не е една от тези лотарии, така че ще трябва да намерите софтуера само.

През годините тази система се усъвършенства, като на преден план излязоха различни видове колела в казино онлайн.

Лотарийните Колела изискват време и всеотдайност, за да бъдат овладяни, така че трябва да проявите постоянство. Препоръчително е тази система да се използва с голям брой билети, така че може би ще искате да се комбинирате с приятели или с членове на някой лотариен синдикат.

 

Сънища, Дати, Пирамиди и други чести числа – не са особено препоръчителни

Някои лотарийни играчи се опитват да спечелят ЕвроМилиони, основавайки се на вътрешния си инстинкт. Много играчи се опитват да интерпретират сънищата си, надявайки се, че второто им аз ще им даде печелившата комбинация. Създателят на тази система казва, че има числови комбинации, с които трябва да играете, в зависимост от съня си.

Има доста лотарийни играчи, които са спечелили лотарията, понеже са приложили подобна на тази система.

Друга система, която се радва на много внимание, е Пирамидата. Но тук дори ако спечелите ще споделите наградата с хиляди играчи. Това е често срещана лотарийна система сред страстни лотарийни играчи, които наскоро са открили вълнението от ЕвроМилиони. И още нещо – системата Пирамида върши най-добра работа за лотарии, при които се избират 4 числа.

В допълнение, друга голяма грешка, която много лотарийни играчи все още правят, и дори самият оператор препоръчва, са датите. Може би тази система е полезна за лотарии с по-малък числов диапазон, но не и за ЕвроМилиони.

Лотарийни игри | Ежедневна лотария |