Невероятните истории на лотарийни победители от цял свят

Невероятните истории на лотарийни победители от цял свят

Ако искате да живеете остатъка от живота си спокойно, то спечелването на джакпота от лотарията е добър начин да постигнете целта си. За съжаление обаче няма как всички да бъдем победители. От милиони хора по света, само малцина имат подобен шанс. Спечелването на джакпота от лотарията е трудно, затова пък всички се радваме и празнуваме победата на късметлиите. Нека видим някои от историите на хора, спечелили джакпота от лотарията по света.

 

Най-странните неща, за които лотарийните късметлии харчат парите си

Ако спечелите от лотарията, какво е първото нещо, което бихте си купили? Някои биха си купили къща, други нов автомобил. Трети ще изплатят дълговете си. Но има и странни хора, които харчат за наистина странни неща. Хора като Боб Хърб, който използват парите от печалбата си за кампания в полза легализирането на марихуаната. Ето това е нестандартно мислене. Други хора пък предпочитат да харчат милионите си за създаване на нишово телевизионно кеч предаване с оскъдно облечени жени. А какво ще кажете да покупката на нови автомобили за участие в сблъсъци между превозни средства с развлекателна цел. Да, има и такива хора, които наистина използват спечеленото за това.

 

Най-младите победители от лотарията

Вярвате или не, множество млади хора са печелили от лотарията. И не става дума просто за няколко стотин долара печалба. Тези хора са станали милионери преди да навършат 30 години. Сред късметлиите са 20-годишният Шейн Мислър и скандалната Джейн Парк, както и много други.

 

Човекът, печелил 14 пъти от лотарията

Стефан Мандел е печелил 14 пъти от лотарията. Какви са шансовете за това? Но това не спряло Стефан Мандел - румънски имигрант, който просто показал на лотарията кое е шефът. Мандел прекарал години в разработването на тайна формула, която да му гарантира печалби от лотарията. И знаете ли какво? Тя всъщност проработила 14 пъти в четири страни по света.

Лотарийни игри | Лотария |