Лотарийни билети в САЩ

Лотарийни билети в САЩ

В САЩ лотариите биват управлявани от 48 юрисдикции: 45 щата + окръг Колумбия, САЩ Вирджински острови и Пуерто Рико. На този етап са познати две основни лотарийни игри, а именно Mega Millions и Powerball, които са известни на американците. През 2018 година гражданите на Съединените американски щати са похарчили 77, 7 милиарда долара за различните видове лотарии. А сега нека разгледаме популярните лотарийни билети.


Лотарията „Mega Millions” в САЩ

Мега милиони е една от най-известните лотарии в Съединените щати. В тази игра е обявен и най-сериозният джакпот от 656 млн. щатски долара, който бе спечелен през 2012 година. Голямата награда е спечелена от трима собственици на билети от лотарията. Минималният джакпот, който могат да спечелят играчите е 15 млн. долара, но той често е по-висок.
Участието в лотарията струва $1, като само в Калифорния цената е $2, защото се предлага умножаване на печалбите х1, х2, х3, х4 или х5. Това е така нареченият „мегамножител“, който Ви носи по-високи парични награди. Лотарийни билети за Mega Millions могат да се закупят и онлайн, а за да ги откриете просто трябва да използвате търсачките в интернет пространството.
Спечелилите джакпота го получават на годишни изплащания, но може да се поръча и изплащане в кеш, което намалява от сумата. Вън от съмнение е, че това са лотарийните билети са най-голяма стойност от всички останали възможности за залози в САЩ.


Powerball – още една топ лотария

Powerball е известна американска лотария, която се предлага в 44 щата, окръг Колумбия и Пуерто Рико. Тя се координира от Асоциацията на многодържавните лотарии (MUSL), нестопанска организация, сформирана от споразумение с американски лотарии.
Минималният джакпот, който играчите могат да получат е 40 млн. щатски долара. Играчите, които спечелят джакпота могат да го получат на тридесет равни вноски или с еднократно изплащане. Последното обаче ще бъде по-малко на стойност, отколкото при вноските. Според спечелената сума, се решава дали ще бъде обложена с данъци, или не.
В началото продажбата на билети от лотарията започваше със стартова сума 1 долар, но по-късно участието в игрите бе завишено на 2 щатски долара. Всяка следваща година джакпотът става все по-голям, което кара много американски граждани да закупуват лотарийни билети.


Cash4life – Нюйоркска лотария

Това е поредната любима лотарийна игра на янките. В нея се избират от 5 до 60 числа, а едно от четири зелени числа притежава т.нар. Зелена топка, която носи солидни печалби. Най-голямата награда, която можете да спечелите е 1000 долара на ден, а втората е 1000 долара на седмица за цял живот. Печелившите могат да изберат 7 милиона на вноски или 1 милион моментално плащане. Към 2019 година Cash4Life се предлага в девет щата на Америка.
Тук главната идея е, че имате шанс да спечелите пари за цял живот. Тези средства се изплащат на дневна, седмична или месечна база. Играта е особено популярна в Ню Йорк, като за да се включите в нея, е необходимо да заплатите $2 за билет. Колкото повече билети купувате, толкова повече се увеличава възможността да станете един от големите печеливши.


Какви са рисковете?

Лотарийните игри в Съединените американски щати, са хазартни игри. Те не гарантират печалба на играчите, а последните могат да претърпят големи загуби, ако не играят умерено и не се съобразяват с цените на билетите. Въпреки всичко, ако това забавление Ви допада, можете да правите регулярни залози, и да се надявате, че Бог ще бъде на ваша страна.
Да, има и други лотарийни билети в САЩ, които можете да опитате. Тези обаче са основните предизвикващи най-голям интерес сред обществото. Наградните фондове са огромни, но и участниците се множат всеки ден, което прави конкуренцията наистина солидна. Ако все пак се играе за развлечение, то възможността да станете богаташ е напълно възможна и реална.


В обобщение

Милиарди долари се харчат за залагане на лотария в щатите. Различните предложения стигат до всеки дом, като по този начин се намират и клиенти. Хората се надяват да осигурят живота си печелейки джакпотите. Най-хубавото е, че за празнични дни и специални поводи се предоставят и допълнителни бонуси, от сорта на множители на печалбите и други. Така игрите стават още по-атрактивни и предизвикат положителни емоции в гражданите на Америка.

Агенции | Джакпоти за билети |