Лотарийни игри от САЩ, Европа и Австралия

Лотарийни игри от САЩ, Европа и Австралия

Lotto Sun Информация

Lotto Sun стартира през 2002 г. като първият сайт за лотария в света, улесняващ онлайн покупките на лотарийни билети за клиенти от цял ​​свят. Компанията се разраства неимоверно през годините и в момента има над 25 глобални офиса в страни като Обединеното кралство, САЩ, Германия, Франция, Испания, Италия, Австралия, Южна Африка, Румъния, Полша и др. От създаването на Lotto Sun той е изплатил милиони лотарийни награди, големи и малки, на милиони играчи по целия свят и този брой нараства с всеки изминал ден.

Lotto Sun предлага сигурни покупки на билети онлайн за над 50 лотарии по целия свят, което позволява на клиентите да играят на най-добрите лотарии в света, независимо къде живеят. Местните офиси на Lotto Sun закупуват билетите от официални търговци на лотарии от името на клиента, сканират билетите и ги качват в онлайн акаунта на клиента.

Lotto Sun също така предлага широк спектър от онлайн лотарийни услуги, включително предоставяне на изчерпателна информация за онлайн лотарията и резултати от лотарии за световни лотарии, достъпни на 13 езика. Lotto Sun също предоставя новини и истории, свързани с лотарията, на своя уебсайт. Клиентите могат да се абонират за имейл или SMS известия за високи джакпоти, резултати от лотарията или известия за печалба.

Lotto Sun осигурява 24/7 професионална поддръжка за лотарии. Екипът за поддръжка на клиенти е на разположение по имейл, чат на живо или по телефона чрез всеки от нашите безплатни номера.

Lotto Sun Лиценз

Lotto Sun се управлява от Lotto Direct Limited, компания, регистрирана в Малта (регистрационен номер: C77583), със седалище във Vision Exchange Building, ниво 1, Triq it-Territorjals, зона 1, централен бизнес район, CBD 1070, Birkirkara, Малта . Lotto Direct Limited е лицензирана и регулирана от Malta Gaming Authority (Лиценз: MGA/CRP/402/2017, издаден на 01/08/2018).

Мога ли да играя от България?

Да, можете да играете на която и да е от нашите онлайн лотарии от всяка точка на света. Lotto Sun предоставя глобална лотарийна услуга, тъй като работят като куриер от ваше име. Ние купуваме вашите лотарийни билети вместо вас и обработваме всичко от началото до края. Тази услуга ви позволява да играете на лотарии от други страни.

Сигурност

Lotto Sun се задължава да ви предостави услугата, за която плащате, което означава, че имате иск за всяка лотарийна награда, която спечелите. Lotto Sun ви предоставя доказателство за покупка под формата на сканирано копие на вашия билет, което ще можете да видите във вашия онлайн акаунт. При някои лотарии обаче предоставяме разумно факсимиле на билетите по оперативни причини. Като друго доказателство за притежание на билет, вие също ще получите имейл за потвърждение по време на покупката на билет, с подробности за вашата транзакция. Задължението на Lotto Sun да изплати изцяло всички печалби е подробно описано в писмен вид в Условията за ползване на Lotto Sun.

Тези три елемента – копието на билета, имейлът за потвърждение и Условията за ползване ви установяват като законен собственик на билета и гарантират претенцията ви за билета и всяка награда, която може да спечели. Освен че работи като куриер от ваше име, Lotto Sun няма правни претенции за вашите билети или печалби.

Като уважавана и реномирана услуга за изпращане на билети, Lotto Sun има доказан опит в изплащането на големи и малки лотарийни награди на милиони победители от цял ​​свят. При всякакви притеснения, моля, вижте подробна информация, обясняваща защо Lotto Sun е безопасно.