Най-добрите стратегии за онлайн лотарията

Най-добрите стратегии за онлайн лотарията

Как да увеличим шансовете си и да спечелим от онлайн лотарията 

Много хора, които искат да играят на лотарията и да подобрят шансовете си за спечелване на джакпот, използват лотарийна стратегия. Стратегията на лотарията е система или метод за избор на лотарийни числа за игра, с идеята, че можете да предвидите кои от тях е по-вероятно да бъдат изтеглени.

Печелившите числа от лотарията се теглят на напълно случаен принцип, но това не пречи на хората да мислят, че има начини за разбиване на системата. И кой знае, има хора, които са печелили лотарията няколко пъти, така че може би някои от тези системи може да донесат късмет и на вас.

Ако искате да приложите лотарийна стратегия, ето седем, от които да избирате:

Лотарийни стратегии, които да използвате, когато избирате вашите числа
Ако обичате да търсите модели в набори от числа, можете да използвате това умение добре, когато измисляте стратегия за лотария. Ето няколко примера за начини за манипулиране на числа, за да изберете вашите лотарийни билети:

Идентифициране на горещи, студени и просрочени номера
За да използвате топла, студена, просрочена стратегия, анализирайте резултатите от лотарията, която искате да играете, и вижте кои числа са били изтеглени наскоро и кои не. Можете да изберете колко предишни чертежи искате да анализирате, но трябва да има поне 50, за да получите приличен размер на извадката.

"Горещите" числа са тези, които са избирани най-често в анализираните от вас графики. Може да помислите за избор на тези „щастливи“ числа.

"Студените" числа се теглят по-рядко като цяло. Студено число може да е изтеглено наскоро, но общият брой пъти е под средния. Може да помислите за тези нещастни числа.

"Просрочените" номера са тези, които не са се появявали през последните седмици. Може би това е горещо число, което не е теглено наскоро. 

Някои хора твърдят, че създаването на набор от печеливши числа чрез смесване на горещи, студени и просрочени числа и възпроизвеждане на този микс, докато се паднат, им дава предимство.

Системата на "колелото"
Системата на колело работи чрез насочване към определен брой общи числа и след това комбиниране на тези числа с всеки възможен допълнителен номер, за да генерира куп билети с по-високи шансове за спечелване на лотарийни награди от по-ниско ниво.

Например, ако играете лотария, където трябва да получите шест от 69 възможни числа, правилни, за да спечелите (известна също като лотария 6/69), можете да идентифицирате четири „горещи“ числа и след това да купите билети, които комбинират тези четири числа с всяко от останалите 45 възможни числа.

Например, ако сте определили 4, 13, 39 и 41 като числата, които искате да играете, стратегията ви за лотарийно колело ще бъде да купувате билети, които включват:

1, 2, 4, 13, 39, 41
1, 3, 4, 13, 39, 41
1, 5, 13, 39, 41
1, 6, 4, 13, 39, 41
1, 7, 4, 13, 39, 41
и така нататък, докато не закупите всяка комбинация, която включва основните четири числа. Това изисква закупуване на стотици билети общо.

Повечето хора не искат да купуват 990 билета за всяко теглене на лотарията и вероятно не е добра идея да го правят. Можете да намалите разходите за игра на тази стратегия на колелото по няколко различни начина:

Лотарийна игра с избор три или четири вместо игра с избор шест като Powerball или Mega Millions.
Избиране на пет числа и просто завъртане на шестото.
Формиране на лотариен пул.
Използване на лотариен синдикат, който купува колелата и продава "акции" на своите членове за процент от всички печалби.
Имайте предвид, че някои експерти препоръчват, ако играете Powerball, да не въртите червения Powerball, а само петте бели числа. Wheeling the Powerball добавя толкова много билети, които ще трябва да закупите, за да покриете всички опции за колела.

Стратегия за четни и нечетни числа
Идеята зад тази лотарийна стратегия е, че не гледате на вероятността да бъдат изтеглени отделни числа, а по-скоро на вероятността да бъдат изтеглени конкретна група числа.

Теорията казва, че е много по-малко вероятно печелившите числа да бъдат всички нечетни или всички четни. Статистически повечето печеливши лотарийни билети имат числа, които са разделени равномерно между нечетни и четни числа. Така че може би избирането на числа, които са разделени между нечетни и четни, подобрява шансовете ви.

От друга страна, тази статия в StatsChat, написана от професор по биостатистика, казва, че няма да повлияете на шансовете си за печалба, като изберете всички нечетни числа, всички четни числа или комбинация.

Използване на математически последователности за "разбиване" на лотарията
Някои лотарийни системи анализират връзките между спечелените лотарийни числа, за да видят дали могат да намерят някакъв модел.

Например, лотарийната система Delta се занимава със средното разстояние между печелившите числа от лотарията.

Това са някои примери, но има много повече начини да се опитате да накарате шаблоните да работят за вас. Може би, като обърнете внимание на скорошните печеливши числа, публикувани на уебсайтове за лотарии, може да намерите модел, който се откроява за вас.