Печалби от лотарийни залози - какво да знаем

Печалби от лотарийни залози - какво да знаем

Как да разбера дали печеля и ако да - колко?

Всеки сайт за лотарийни залози има раздел "Моят профил", където обикновено може да се види кога сте залагали, на кои числа и съответно дали печелите и ако да - колко точно.  В повечето случаи печелившите числа от прогнозата на играча се оцветяват в зелено, за да можете по-лесно да проверите кои сте познали и кои не. Съответно ако печелите нещо - то ще пише какъв е вашият залог и съответно печалбата ви.

Как става тегленето на печалбата?

За да получите печалбата си обикновено трябва да посочите банкова сметка, по която тя да ви бъде преведена и съответно каква част от размера й искате да изтеглите.  В повечето случаи има изискване банковата сметка да е на името на играча и да е открита в страната му на пребиваване, за да се избегне пране на пари. Изтеглената печалба обикновено се получава в банковата сметка в рамките на няколко работни дни.

Гарантира ли се изплащане на печалбата?

Подобно на печалба от лотарията, печалбите от независимите компании, които приемат лотарийни залози също са гарантирани - независимо от размера.

Тъй като тези компании приемат залози за изтеглените числа, това е почти същото като да се попълва и пуска фиш за лотарията. Съответно преживяването е същото като да се спечели от официалната лотария. Основната разлика е, че не се пуска фиш, а просто се залага определена сума на печеливши числа и ако те бъдат изтеглени от тегленето на лотарията - се изплаща печалба. Обикновено независимите компании за лотарийни залози изплащат печалбите по два начина.

За по-малките печалби парите се изплащат директно от приходите от залозите на играчите.

По-големите печалби и джакпотите се изплащат от специален награден фонд, който се събира с времето и при залог от всеки играч, малка част от него отива именно във фонда. Възможно е и тези печалби да се изплащат на траншове за определен период от време - отново, както е и при официалната лотария.

Всяка независима компания за лотарийни залози е регистрирана и лицензирана като такава и спазва дадени регулации, така че всичко е напълно законно. Ако дадена компания не спазва регулациите и не изплаща печалбите на клиентите - то лицензът й бива отнет мигновено, затова и няма риск от подобни неща при големите компании за лотарийни залози.

Джакпоти | Бонуси за билети |