Лотарийни игри от САЩ, Европа и Австралия

Актуални джакпоти и време до следващото теглене на лотарийни игри

Mega Millions

Mega Millions

$ 1,100,000,000

-

5/75 + 1 mega ball

Виж повече

Powerball

Powerball

$ 975,000,000

-

6/69 + 1 powerball

Виж повече

SuperEnalotto

SuperEnalotto

€ 80,400,000

-

6/90

Виж повече

SuperLotto Plus

SuperLotto Plus

$ 56,300,000

-

5/47 + 1 мега число

Виж повече

EuroMillions

EuroMillions

€ 39,000,000

-

5/50 + 2 lucky stars

Виж повече

EuroJackpot

EuroJackpot

€ 37,000,000

-

5/50 + 2 еврочисла

Виж повече

Oz Lotto

Oz Lotto

$ 30,000,000

-

7/45

Виж повече

Australia Powerball

Australia Powerball

$ 12,000,000

-

6/40 + Powerball

Виж повече

Texas - Lotto Texas Extra

Texas - Lotto Texas Extra

$ 6,500,000

-

7/33 + специално число

Виж повече

El Gordo de la Primitiva

El Gordo de la Primitiva

€ 5,900,000

-

5/54 + специално число

Виж повече

Gran Loto Информация

Gran Loto стартира през 2002 г. като първият сайт за лотария в света, улесняващ онлайн покупките на лотарийни билети за клиенти от цял ​​свят. Компанията се разраства неимоверно през годините и в момента има над 25 глобални офиса в страни като Обединеното кралство, САЩ, Германия, Франция, Испания, Италия, Австралия, Южна Африка, Румъния, Полша и др. От създаването на Gran Loto той е изплатил милиони лотарийни награди, големи и малки, на милиони играчи по целия свят и този брой нараства с всеки изминал ден.

Gran Loto предлага сигурни покупки на билети онлайн за над 50 лотарии по целия свят, което позволява на клиентите да играят на най-добрите лотарии в света, независимо къде живеят. Местните офиси на Gran Loto закупуват билетите от официални търговци на лотарии от името на клиента, сканират билетите и ги качват в онлайн акаунта на клиента.

Gran Loto също така предлага широк спектър от онлайн лотарийни услуги, включително предоставяне на изчерпателна информация за онлайн лотарията и резултати от лотарии за световни лотарии, достъпни на 13 езика. Gran Loto също предоставя новини и истории, свързани с лотарията, на своя уебсайт. Клиентите могат да се абонират за имейл или SMS известия за високи джакпоти, резултати от лотарията или известия за печалба.

Gran Loto осигурява 24/7 професионална поддръжка за лотарии. Екипът за поддръжка на клиенти е на разположение по имейл, чат на живо или по телефона чрез всеки от нашите безплатни номера.

Gran Loto Лиценз

Gran Loto се управлява от Lotto Direct Limited, компания, регистрирана в Малта (регистрационен номер: C77583), със седалище във Vision Exchange Building, ниво 1, Triq it-Territorjals, зона 1, централен бизнес район, CBD 1070, Birkirkara, Малта . Lotto Direct Limited е лицензирана и регулирана от Malta Gaming Authority (Лиценз: MGA/CRP/402/2017, издаден на 01/08/2018).

Мога ли да играя от България?

Да, можете да играете на която и да е от нашите онлайн лотарии от всяка точка на света. Gran Loto предоставя глобална лотарийна услуга, тъй като работят като куриер от ваше име. Ние купуваме вашите лотарийни билети вместо вас и обработваме всичко от началото до края. Тази услуга ви позволява да играете на лотарии от други страни.

Сигурност

Gran Loto се задължава да ви предостави услугата, за която плащате, което означава, че имате иск за всяка лотарийна награда, която спечелите. Gran Loto ви предоставя доказателство за покупка под формата на сканирано копие на вашия билет, което ще можете да видите във вашия онлайн акаунт. При някои лотарии обаче предоставяме разумно факсимиле на билетите по оперативни причини. Като друго доказателство за притежание на билет, вие също ще получите имейл за потвърждение по време на покупката на билет, с подробности за вашата транзакция. Задължението на Gran Loto да изплати изцяло всички печалби е подробно описано в писмен вид в Условията за ползване на Gran Loto.

Тези три елемента – копието на билета, имейлът за потвърждение и Условията за ползване ви установяват като законен собственик на билета и гарантират претенцията ви за билета и всяка награда, която може да спечели. Освен че работи като куриер от ваше име, Gran Loto няма правни претенции за вашите билети или печалби.

Като уважавана и реномирана услуга за изпращане на билети, Gran Loto има доказан опит в изплащането на големи и малки лотарийни награди на милиони победители от цял ​​свят. При всякакви притеснения, моля, вижте подробна информация, обясняваща защо Gran Loto е безопасно.