Съвети за игра на лотария онлайн

Съвети за игра на лотария онлайн

Може би обичате да играете лотария и се чудите дали има начин да подобрите играта си. Определено има такъв и ние сме събрали няколко съвета, които могат да ви помогнат.

Първо, преди да започнете да играете онлайн лотария, трябва внимателно да проучите уебсайта ѝ, за да разберете дали е легитимен. Разгледайте информацията за лотарията – кога е започнала, кой е операторът, какви са правилата и регулациите. Проверете дали сайтът е лесен за използване от потребителя, дали предлага няколко различни игри, дали има добра поддръжка на клиенти и високи стандарти за сигурност.

Легитимните сайтове на онлайн лотариите ще използват протоколи за криптиране като SSL, за да защитят данните за акаунта ви. Освен това те са официално лицензирани. Това са неща, които трябва да търсите във всеки сайт на лотария, за да сте сигурни, че данните ви няма да попаднат в трети ръце и че ще си получите парите, ако спечелите.

Повечето уебсайтове на онлайн лотариите предлагат на регистрираните играчи възможност да участват в различни състезания, за да спечелят лотарийни билети или различни други награди. Освен това проверете Фейсбук страницата на лотарията, понеже понякога във Фейсбук лотариите предлагат безплатни билети или други бонуси.

Използвайте Google, за да проверите ревютата за онлайн лотарията. Проверете дали има хубави, или лоши ревюта от потребителите, дали те са доволни от методите за паричен трансфер, от времето за този трансфер, от поддръжката на клиенти и, разбира се, от самата лотария.

Ако искате по-добър шанс да получите чести печалби, не избирайте лотарийни игри, които са с повече от 7 числа. Играйте такива, които имат възможно най-малък брой необходими числа и имате по-добра вероятност да спечелите.

Не влагайте пари от бюджета на семейството си или от парите за други важни неща в закупуване на лотарийни билети. Трябва да харчите пари за лотария, само след като сте се погрижили за всички други важни неща.

Играйте с необичайни числа. Ако избирате числа, които често биват избирани и от други хора, в случай на печалба ще трябва да я делите с всички останали, които са избрали същите числа. Това означава, че ако изберете по-редки числа, увеличавате шансовете си да задържите по-голяма част от джакпота, в случай, че спечелите. Освен това не избирайте числа, които завършват на една и съща цифра, например 53, 13, 23, 83, 63, 3. Вероятността да се паднат числа с една и съща последна цифра е нищожна.

Една често използвана система за избиране на числа при лотария е следенето на кои числа са били изтегляни в предишни тегления. Тези, които често се появяват при тегленията, се наричат „горещи числа“. И обратно, числата, които от доста време не са се появявали при теглене, се наричат „студени числа“. Доста хора базират своите числа върху тези, паднали се при предишни тегления, но го правят по различен метод. Някои избират само „горещи числа“, тъй като смятат, че те трябва отново да се появят. Но нещата не са толкова прости. Други играчи вярват, че е най-добре да избират „студени числа“, тъй като е крайно време те да се паднат. Но според експертите най-добре е да се играе с някаква комбинация между „горещи“ и „студени числа“. И, все пак, лотарията е игра на късмет, така че никоя стратегия не гарантира сигурен успех.

 

Лотарии от САЩ | Системи | Ежедневна |