Шест съвета как да подобрим шансовете си на лотария

Шест съвета как да подобрим шансовете си на лотария

В интернет има много съвети за лотария, които не вършат работа. Ще намерите множество схеми (при които всяко число има равен шанс да спечели, без значение колко скоро е било изтеглено), софтуер за изтегляне на числа и други подобни стратегии. Но няма начин да предвидите кои числа ще се паднат на лотарията, тъй като изтеглянията са напълно случайни. Но това не означава, че не можете да увеличите шансовете си да спечелите. Ние събрахме някои съвети, които наистина работят.

  1. Играйте правилните игри.

Хората често говорят за лотарията така, сякаш има само една игра. Но се намират множество различни разновидности и игри с различни шансове за печалба. Преди да похарчите пари за билет, проверете каква е вероятността за печеливш билет, за да се уверите, че имате възможно най-добри шансове.

  1. Проверявайте внимателно билета си.

Представете си, че сте спечелили голяма сума от джакпота, но не сте забелязали това първия път, понеже не сте проверили внимателно числата си и сте пропуснали факта, че сте спечелили. Случва се по-често, отколкото смятате. Не бъдете един от хората, които пропускат голямата печалба, просто понеже са захвърлили билета, без да проверят отново числата си.

Когато си купите билет за лотария, дръжте го на място, където лесно можете да го намерите и извадите. Ако смятате, че може да забравите на коя дата се теглят числата, запишете я в календара си. Проверете числата си и после още веднъж, за да не пропуснете нещо. Също така трябва да сте сигурни, че гледате числата за правилната дата.

  1. Увеличете шансовете си да спечелите с „Втори шанс“

Може би числата ви не са излезли при тегленето. Но това не означава, че трябва да изхвърлите билета си. Не се отказвайте, а участвайте в игрите „Втори шанс“, понеже това ви дава още една вероятност да спечелите пари със същия билет.

  1. Чуждата загуба може да е ваша печалба.

Някои хора хвърлят билетите си след тегленето, но това не означава, че билетите са безполезни. Може би хората не са проверили числата или са проверили грешното теглене, или не са прочели числата правилно. Ако намерите захвърлен билет, струва си да проверите числата отново. Дори ако той е губещ, ако има възможност за игра „Втори шанс“, то той отново ви дава още една възможност за печалба.

  1. Защитавайте печелившите си билети.

Ако спечелите голяма сума, не бихте искали тя да ви се изплъзне измежду пръстите. За да се защитите, след като получите лотариен билет (дори и все още да не знаете дали е печеливш, или не), трябва да го подпишете, за да можете да докажете, че е ваш, ако го загубите или го откраднат.

Освен това е добре да не давате билета на продавача в някой магазин и да го питате дали сте печелите. Използвайте компютърен терминал, за да се уверите дали имате печалба, питайте продавача за печелившите числа, проверете онлайн или във вестника, за да видите кои са печелившите числа. Лесно е някой недобросъвестен продавач да прибере билета ви и да каже, че не печелите, дори и да е така.

  1. Избирайте по-редки числа.

Няма възможност да предвидим кои числа ще бъдат избрани при тегленето, но избирането на определени числа може да имате леко преимущество по отношение на сумата на печалбата.

Ако спечелите от лотарията с често избирани числа, възможно е да се наложи да делите печалбата си с други хора. Затова е по-добре да избирате по-редки числа, за да подобрите шансовете си да приберете по-голяма част от печалбата, ако се случи да спечелите.

Актуални джакпоти | Лотарии в света |